CoolTrade International

CoolTrade International is één van de grotere in- en exportbedrijven van professionele stekkerklare koel- en vriesmeubelen. Als gevolg van onze langdurige internationale contacten importeren wij meubelen uit vrijwel alle Europese landen. En waar nodig laten wij deze volgens ùw specificaties produceren.

Wat we doen

Wij verkopen deze meubelen in vrijwel alle Europese en enkele Afrikaanse landen. Met een professioneel en gemotiveerd team coördineren wij het gehele traject vanuit ons hoofdkantoor in Harderwijk. Hier staat eveneens ons magazijn van ruim 5.000 m² met meer dan 1.000 meubelen op voorraad.

Door de zeer uitgebreide voorraadposities in onze opslag te Harderwijk zijn wij in staat om 95% van de meubelen die in onze uitgebreide catalogus staan uit voorraad te leveren. In de praktijk betekent dit dat onze producten binnen drie tot vier werkdagen op locatie zijn door onze eigen transportorganisatie geleverd worden.

Onderdeel van de Bouwman Groep

CoolTrade International maakt onderdeel uit van de Bouwman Groep, een van Nederlands grootste en meest complete totaalleverancier van alles wat met koeling en gekoelde presentaties te maken heeft.

Maak kennis met

CoolTrade International